Давайте боротись з тими , кого раніше називали "спекулянти" - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 212»
Форум » Міське життя Здолбунова » Торгівля та служба побуту » Давайте боротись з тими , кого раніше називали "спекулянти" (Давайте боротись з тими , кого раніше називали "спекулянти")
Давайте боротись з тими , кого раніше називали "спекулянти"
zdolbunovДата: Понеділок, 23.03.2009, 21:31 | Сообщение # 1
Admin
Статус: Offline
Останнім часом мене дуже зачіпає та не дуже добра тенденція яка склалася на наших ринках. А саме:
Я як і кожний житель Здолбунова, громадянин України, хочу заробити. Але мені зовсім не подобається така одна ситуація, коли одна людина продає свою сільсько- господарську продукцію, їдучи із далеких сіл, а місцеві здолбуновські підприємливі жіночки скуповують це все та вже перепродують ну звичайно із своєю накруткою.

rootroot
kvzДата: Середа, 29.04.2009, 20:46 | Сообщение # 2
Я не зрозумiв, яким чином ви бажаєте заробити?
kolДата: Четвер, 30.04.2009, 10:15 | Сообщение # 3
Більшість теперішніх підприємців спекулянти
(підприемець в мому баченні це людина яка сама щось створює і продає плоди своєї праці а не перепродує куплене на оптовій точці)
zdolbunovДата: Середа, 06.05.2009, 00:33 | Сообщение # 4
Admin
Згоден з KOL.
Вони не лише спекулянти , але й нечесні люди. Майже всі скривають свої доходи, а в податкову пишуть , що прибуток мізерний, або його зовсім немає.

rootroot
tds301Дата: Субота, 16.05.2009, 11:56 | Сообщение # 5
Непогоджуюсь з Вами "kol" та "zdolbunov", Вас як послухать то виходить що кожний підприємєць повинен бути якимось дизайнером чи митцем чи город садити, , що якщо наприклад, продавати побутові товари, то їх що, потрібно самому вигадувати, робити а потім продавати- ні звичайно. А щодо реплік про спекуляцію та приховування прибутків скажу Вам так -н епотрібно вішати ярлики типу "спекулянти" та "нечесні" на всіх підприємців, не всі ж такі, підприємці це одне з крил бізнесу, а бізнес це робочі місця та податки. Просто є різниця між підприємництвом та бізнесом які ведуться в Україні, та підприємництвом та бізнесом що є в розвинутих Європейських країнах, і мені дуже прикро що у вас такі радикальні, непохитні та критичні точкі зору- майже неповага, шкода.
kolДата: Понеділок, 18.05.2009, 10:30 | Сообщение # 6
Quote (tds301)
Непогоджуюсь з Вами "kol" та "zdolbunov", Вас як послухать то виходить що кожний підприємєць повинен бути якимось дизайнером чи митцем чи город садити, , що якщо наприклад, продавати побутові товари, то їх що, потрібно самому вигадувати, робити а потім продавати- ні звичайно. А щодо реплік про спекуляцію та приховування прибутків скажу Вам так -н епотрібно вішати ярлики типу "спекулянти" та "нечесні" на всіх підприємців, не всі ж такі, підприємці це одне з крил бізнесу, а бізнес це робочі місця та податки. Просто є різниця між підприємництвом та бізнесом які ведуться в Україні, та підприємництвом та бізнесом що є в розвинутих Європейських країнах, і мені дуже прикро що у вас такі радикальні, непохитні та критичні точкі зору- майже неповага, шкода.

Добре скажімо так є підприємці які скуповують на оптовій базі або в інших місцях товар і перепродують в декілька раз дорожче і є спекулянти.
А є підприємці наприклад в нас в Здолбунові фірма "Радіотех" яка ремонтує телерадіо апаратуру і продає запчастини і радіодеталі.
Або "КомпАс" вони продають компютери та іншу техніку а також її ремонтують і надають ше багато супутніх послуг.
Також є підприємці які роблять ремонти, будують, виготовляють садовоогородній інструмент.
Я звісно усвідомлюю що повинен хтось і продавати побутову техніку і харчі але ж не так як це в нас виходить на ринку що капусту купили попять гривень а продали по 11. Чи мясо в людей купують за копійки а продають по 40 гривень за кілограм.
і таке інше.

tds301Дата: Понеділок, 18.05.2009, 14:49 | Сообщение # 7
Добрий день. Якщо говорити про підприємництво (наприклад про непродовольчу групу товарів) , то тут неможливо без оптових баз, оптовик - це гурт, гурт - це знижка , і звичайно є роздрібна ціна ось і математика вся. Окреме питання це продукти харчування, тут я з Вами "Kol" ,згідний, ціни незавжди виправдано завищенні, проблема в тому що неналаштований процес попадання продуктів "з лану - до столу", у нас це скоріше виглядає так " з лану до рук, з рук в рукі, і вже на базар" з відти і ціна "самольот" - і це у нас також називається підприємництво, що зробиш, така система.
zdolbunovДата: П'ятниця, 29.05.2009, 17:38 | Сообщение # 8
Admin
До мене приїжджав друг з Білорусі. Він там підприємець . То такого мені понарозказував, що у них зараз робиться , що волосся дибом стало. Я порівняв, як живуть і працюють наші дрібні чи середні підприємці та білоруські - це земля і небо. В Білорусі міліція та податківці дивляться не тільки ДОХОДИ, але й ВИТРАТИ. Мій друг купив півхати, то він оформляв документи і його перевіряли 8 МІСЯЦІВ.
А в нас в Україні напевно немає ні одного підприємця , щоб правдиво на 100 відсотків показав у податковій декларації свої істинні доходи. Все занижується, і занижується в рази.

rootroot
tds301Дата: П'ятниця, 29.05.2009, 18:34 | Сообщение # 9
Складається таке враження що всі підприємці гроші " лопатами гребуть"-ні звичайно, тим більше зараз такий час що бізнес ледь зводить кінці з кінцями, і занижувати нетреба - бо немає що! Часи комунізму пройшли!
zdolbunovДата: Неділя, 31.05.2009, 13:17 | Сообщение # 10
Admin
Зараз всім нелегко, але ще зовсім недавно перепродувалось багато що з рентабельністю 300-500 відсотків. "Лафа" закінчилась.

rootroot
kolДата: Понеділок, 01.06.2009, 11:02 | Сообщение # 11
Quote (zdolbunov)
До мене приїжджав друг з Білорусі. Він там підприємець . То такого мені понарозказував, що у них зараз робиться , що волосся дибом стало. Я порівняв, як живуть і працюють наші дрібні чи середні підприємці та білоруські - це земля і небо. В Білорусі міліція та податківці дивляться не тільки ДОХОДИ, але й ВИТРАТИ. Мій друг купив півхати, то він оформляв документи і його перевіряли 8 МІСЯЦІВ. А в нас в Україні напевно немає ні одного підприємця , щоб правдиво на 100 відсотків показав у податковій декларації свої істинні доходи. Все занижується, і занижується в рази.

Ось це називається контроль держави і якщо такого контролю немає починаються махінації.
Якби в нашій раїні був такий контроль у всіх галузях то в нас в країні був би порядок.
tds301Дата: Вівторок, 02.06.2009, 14:59 | Сообщение # 12
Вибачте Kol, але те що ви називаєте контролем з боку держави в даному(про Білорусь) випадку, якось мені не зовсім схоже на демократію, а більше на якийсь тотально-режимний контроль.
ALEXДата: Субота, 13.06.2009, 18:36 | Сообщение # 13
моє повідомлення - Останнім часом мене дуже зачіпає та не дуже добра тенденція яка склалася на наших ринках. А саме:
Я як і кожний житель Здолбунова, громадянин України, хочу заробити. Але мені зовсім не подобається така одна ситуація, коли одна людина продає свою сільсько- господарську продукцію, їдучи із далеких сіл, а місцеві здолбуновські підприємливі жіночки скуповують це все та вже перепродують ну звичайно із своєю накруткою. Одже продовжу, та вставлю ще пару слів:

ну ...не ображайтеся шановні підприємці, метці, як ви себе інколи називаєте biggrin , але більшість із вас тих хто займається перепродуванням, різного роду товарів (котлів, оргтехніки, канцтоварів....не таке вже воно хитре заняття, та багато мозгів для цього не потрібно) як по іншому назвеш???? АЛЕ дуже поважаю тих людей які дійсно працюють, конкурують, перевозять, будують...але не перепродують!!!!!

З повагою, ALEX
ALEXДата: Неділя, 14.06.2009, 00:54 | Сообщение # 14
з лану до столу???? хехе!!!! десь я вже таке чув.... майже всі товари, незалежно що саме чи продовольчі, чи побутові... абсолютно все (майже все 95% точно), ідуть чере посередника!!!!!! Виходить так одні виготовляють/вирощують/виробляють продукцію тратячи час/ресурсу/... а інші просто гарно спрацьовують долкладають мінімум зусиль заробляють на тому що перепродують, або живуть на відкатах!, що не правда.

З повагою, ALEX
ALEXДата: Неділя, 14.06.2009, 00:58 | Сообщение # 15
так побудований весь великий "бізнес" в Україні. Хтось працює а хтось просто заробляє, вот і все. Так що бабки базарні, цю спекулятивну жилку прочуяли і то давно. як говориться в одному не вислові - "Хочешь жить умей вертетса" cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool що тут ще скажеш, тільки cool cool ...........

З повагою, ALEX
Форум » Міське життя Здолбунова » Торгівля та служба побуту » Давайте боротись з тими , кого раніше називали "спекулянти" (Давайте боротись з тими , кого раніше називали "спекулянти")
Сторінка 1 з 212»
Пошук: