Фільми - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » У вільний час » Музика та кіно » Фільми (Перегляд фільмів)
Фільми
DejetДата: Понеділок, 11.05.2009, 22:10 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Пропоную створити розділ он-лайн перегляду фільмів biggrin
На прикладі ось таког http://kinofilm.clan.su

Сообщение отредактировал Dejet - Понеділок, 11.05.2009, 22:11
ShikoДата: Вівторок, 12.05.2009, 10:27 | Сообщение # 2
Согласен целиком и полностью. Вещь нужная и для поднятия сайта совершенно необходимая
DejetДата: Вівторок, 19.05.2009, 21:47 | Сообщение # 3
Да вот мы и стартовали, раздел ОН-ЛАЙН просмотр фильмов запущен, мы будем стараться постоянно размещять кино-новинки в хорошем качестве. Кстате если есть какие то стоящие предложения, не стесняемся обсуждаем.
zdolbunovДата: Понеділок, 25.05.2009, 22:34 | Сообщение # 4
Admin
1.В мене є пропозиція . Частими гостями на сайті є не лише молодь , а й люди середнього та старшого віку. Чи можна створити розділ науково-популярного кіно? У мене є дуже багато таких фільмів. Міг би сам закачувати на Upload.
2.Всі відмічають хорошу якість фільмів. Так держати.

rootroot
ALEXДата: Понеділок, 01.06.2009, 12:14 | Сообщение # 5
у мене теж дуже багато різних документальних фільмів, наприклад "Призрки бездны"режисер Дж. Камерон документальний про те як команда науковців на російському науково-дослідному кораблі "Академик Мсислав Кэлдыш" досліджують легендарний "Титанік" дуже багато фільмів каналу "Дискавері" Це і контейнеровози, і планета земля, про чорні дири, екстремальні машини, чорнобиль......., але нажаль так я нет у дома лімітований, можу запропонувати лише через козаковську локальну мережу. Тай взагалі є безліч нових цікавих фільмів достойної якості премера яких ще навіть не відбувалась у кінотеатрах от наприклад Термінатор 4 (із останнього), сам правда не дивився, еле уривки глянув, картина має бути багатообіцяючою

З повагою, ALEX
DejetДата: Вівторок, 02.06.2009, 08:56 | Сообщение # 6
В принципе я тоже не против, чтоб была документалка или фильмы "Дискавери" но вот залить у меня их нет, а по козаковской сетке не получется у меня "ОГО".
И к стати фильмы которые есть в инете раньше кинопроката ( так называемые CamRip и TS) идут в плохом качестве и только портят впечатление от просмотра фильма, я лично дожидаюсь DVDRip.
zdolbunovДата: Субота, 06.06.2009, 11:50 | Сообщение # 7
Admin
В мене на роботі "козаківський" інтернет, а вдома "ого".Можна качати через мережі . Але краще передати диск із рук в руки, тим більше ,що всі ми живемо в Здолбунові. Я ще не займався пошуком і встановленням на сайт докфільмів, але думаю вдасться. Сьогодні попробую.

rootroot
ALEXДата: Субота, 13.06.2009, 18:41 | Сообщение # 8
Dejet, ну так я маю на увазі DVD rip

З повагою, ALEX
DejetДата: Неділя, 14.06.2009, 22:54 | Сообщение # 9
Ну насколько я знаю, новинки (такие как Терминатор 4, Ангелы и демоны и тд. ) ещё не появились в хорошем качестве DVDRip
Форум » У вільний час » Музика та кіно » Фільми (Перегляд фільмів)
Сторінка 1 з 11
Пошук: