| Фільми |
| Dejet | Дата: Понеділок, 11.05.2009, 22:10 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Пропоную створити розділ он-лайн перегляду фільмів На прикладі ось таког http://kinofilm.clan.su
Сообщение отредактировал Dejet - Понеділок, 11.05.2009, 22:11 | |
|
|
|
| Shiko | Дата: Вівторок, 12.05.2009, 10:27 | Сообщение # 2 |
| Согласен целиком и полностью. Вещь нужная и для поднятия сайта совершенно необходимая
| |
|
|
|
| Dejet | Дата: Вівторок, 19.05.2009, 21:47 | Сообщение # 3 |
| Да вот мы и стартовали, раздел ОН-ЛАЙН просмотр фильмов запущен, мы будем стараться постоянно размещять кино-новинки в хорошем качестве. Кстате если есть какие то стоящие предложения, не стесняемся обсуждаем.
| |
|
|
|
| zdolbunov | Дата: Понеділок, 25.05.2009, 22:34 | Сообщение # 4 |
Admin
| 1.В мене є пропозиція . Частими гостями на сайті є не лише молодь , а й люди середнього та старшого віку. Чи можна створити розділ науково-популярного кіно? У мене є дуже багато таких фільмів. Міг би сам закачувати на Upload. 2.Всі відмічають хорошу якість фільмів. Так держати.
rootroot
| |
|
|
|
| ALEX | Дата: Понеділок, 01.06.2009, 12:14 | Сообщение # 5 |
| у мене теж дуже багато різних документальних фільмів, наприклад "Призрки бездны"режисер Дж. Камерон документальний про те як команда науковців на російському науково-дослідному кораблі "Академик Мсислав Кэлдыш" досліджують легендарний "Титанік" дуже багато фільмів каналу "Дискавері" Це і контейнеровози, і планета земля, про чорні дири, екстремальні машини, чорнобиль......., але нажаль так я нет у дома лімітований, можу запропонувати лише через козаковську локальну мережу. Тай взагалі є безліч нових цікавих фільмів достойної якості премера яких ще навіть не відбувалась у кінотеатрах от наприклад Термінатор 4 (із останнього), сам правда не дивився, еле уривки глянув, картина має бути багатообіцяючою
З повагою, ALEX
| |
|
|
|
| Dejet | Дата: Вівторок, 02.06.2009, 08:56 | Сообщение # 6 |
| В принципе я тоже не против, чтоб была документалка или фильмы "Дискавери" но вот залить у меня их нет, а по козаковской сетке не получется у меня "ОГО". И к стати фильмы которые есть в инете раньше кинопроката ( так называемые CamRip и TS) идут в плохом качестве и только портят впечатление от просмотра фильма, я лично дожидаюсь DVDRip.
| |
|
|
|
| zdolbunov | Дата: Субота, 06.06.2009, 11:50 | Сообщение # 7 |
Admin
| В мене на роботі "козаківський" інтернет, а вдома "ого".Можна качати через мережі . Але краще передати диск із рук в руки, тим більше ,що всі ми живемо в Здолбунові. Я ще не займався пошуком і встановленням на сайт докфільмів, але думаю вдасться. Сьогодні попробую.
rootroot
| |
|
|
|
| ALEX | Дата: Субота, 13.06.2009, 18:41 | Сообщение # 8 |
| Dejet, ну так я маю на увазі DVD rip
З повагою, ALEX
| |
|
|
|
| Dejet | Дата: Неділя, 14.06.2009, 22:54 | Сообщение # 9 |
| Ну насколько я знаю, новинки (такие как Терминатор 4, Ангелы и демоны и тд. ) ещё не появились в хорошем качестве DVDRip
| |
|
|