Відпочинок - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 3123»
Форум » Міське життя Здолбунова » Нічне життя Здолбунова » Відпочинок
Відпочинок
tds301Дата: Середа, 29.04.2009, 15:14 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Чи потрібно збільшувати кількість диско-клубів та диско-барів в Здолбунові!
kolДата: Вівторок, 12.05.2009, 09:34 | Сообщение # 2
Треба не про кількість думати а про якість і порядок в таких закладах
tds301Дата: Середа, 13.05.2009, 16:55 | Сообщение # 3
Мова йде про якісну кількість, а не про кількість як таку. Порядок там, де є контроль над нимю, а також ще все залежить і від контингенту.
kolДата: Четвер, 14.05.2009, 08:20 | Сообщение # 4
На превеликій жаль в нас одні бомжарники а не дискоклуби
tds301Дата: Четвер, 14.05.2009, 11:18 | Сообщение # 5
В більшості випадків це так. Мені здається для того щоб небуло "бомжарок" потрібно відійти від стереотипів "КЛЮБУ". Є деякі варіанти що моглиб зняти цей "ярлик", але це все залежить від політики та правил того чи іншого нічного закладу, а ще важливо культура контингенту, а культура - це питання виховання, а виховання - це в більшості випадків середовище в якому розвивається та живе людина.
zdolbunovДата: Середа, 27.05.2009, 07:39 | Сообщение # 6
Admin
Давайте конкретно поговоримо про "шайбу". Хто туди вхожий - розкажіть , що там всередині робиться.

rootroot
tds301Дата: П'ятниця, 29.05.2009, 16:26 | Сообщение # 7
Нічний клуб "Шайба " це взагалі місце яке має свою маленьку історію розвитку. Чому? Постараюсь відповісти так: це клуб, який існує вже довгий час у нашому місті, цей клуб бачив різне, такі були часи, що зробиш, "з казки слів не викинеш" як кажуть, але хочу сказати, на сьогодні це один единий нічний клуб у нашому місті і це факт. Я особисто сам декілька раз в ньому відпочивав - все нормально там, як інших нічних клубах-нічне життя кипить.
zdolbunovДата: Неділя, 31.05.2009, 13:11 | Сообщение # 8
Admin
Я дуже старий , а тому в "ШАЙБІ" ні разу не був...

rootroot
tds3010657Дата: Понеділок, 08.06.2009, 12:34 | Сообщение # 9
Чому б непроводити дискотеки у літній період у міському гідропарку, у вихідні дні, я рахую що потенціал до цього є , місце більш -менш обладнене, зробити таку собі маленьку республіку "Казантипчіка по Здолбунівські", нормально було б і "люд" підтягнеться, я звичайно бачив культурно-розважальну програму на літній період все нормально там, але як кажуть "больше жизни" треба дати, бо для міської молоді не тільки щось народне потрібно а й сучасне, прогресивне тим більше літо на дворі.
ALEXДата: Субота, 13.06.2009, 19:01 | Сообщение # 10
спочатку треба думати про впровадження крімальної відповідальності особоам які продоють неповнолітнім - спирті, або малоалкогольні намої - а тоді думати чи потрібно збільшувати кількість диско-клубів та диско-барів в Здолбунові!

З повагою, ALEX
zdolbunovДата: Неділя, 14.06.2009, 09:33 | Сообщение # 11
Admin
ALEX, Треба зловити одного-двух...

rootroot
tds301Дата: Вівторок, 16.06.2009, 15:00 | Сообщение # 12
Alex, яка кримінальна відповідальність може бути кому це вигідно, якщо малолітній захоче випити спиртного то він його і вип'є в іншому місці, або йому хтось купить, це процес проконтролювати складно, тут важливу роль відіграє виховання та обізнаність дитини чи людини, що потрібно а що ні, психологія людей збудована так все що заборонене, нове та невідоме притягує і спокушає.
ALEXДата: Вівторок, 16.06.2009, 17:35 | Сообщение # 13
Дмитро Т., Ви трішки не уважні -- якби була КРИМІНАЛЬНА відповідальність , за продаж алкогольних напоїв особам, які є неповнолітніми, якби показово застосували міри покарання до недобросовісних продавців, думаю , справа би зрушила із теперішньої мервої точки,і (двигун анархії та беззаконня мало помалу зменшував би свої обороти, а потім можливо працював би і в реверсі), а тоді можна міняти психологію людей, їх менталітет (кнутом і пряником), так у 36 році у гітлерівській Німеччині, що зробили із тими хто не платив проїзд у місцевому транспорті, вивели - розтріляли!!! (це показуха жорстка, але вона діє). Або взати країну близького сходу (на жаль не пам’ятаю яка саме, то не є так важно), але там відповідальність за угнану машину є 10-20 років тюрми, Ви шановний, це можете, собі представити, якби так було би і в нас, то люди прості автовласники забували що таке значить закривати машину, чи ставити сигналізацію. Одним словом, із чого треба починати зміну в країні, а краще трьома - репресії, репресії, репресії (починаючи із політичного верху)

З повагою, ALEX
ALEXДата: Вівторок, 16.06.2009, 17:41 | Сообщение # 14
тим більше вправадити Кримінальну відповідальність для батьків які не контролюють, своє "маленьке золотко", теж дієвий спосіб (або принаймні величезні штрафи, виправні роботи), Пане Дмитро, це зовсім не вигадані методи, моєї збоченої уяви, це світові дієві тенденції, які практикують самі розвинені країни світу

З повагою, ALEX
tds301Дата: Вівторок, 16.06.2009, 17:52 | Сообщение # 15
Те що ви пропонуєте це архаїстичний комунізм чистої води , а Гітлер це не герой і не взірець, Гітлер це зло, ми намагаємося бути демократичним суспільством, с цього потрібно починати.
Форум » Міське життя Здолбунова » Нічне життя Здолбунова » Відпочинок
Сторінка 1 з 3123»
Пошук: