Спорт у місті ледь "дихає". - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 3123»
Форум » Міське життя Здолбунова » Спортивне життя міста » Спорт у місті ледь "дихає". (Спорт Здолбунова.)
Спорт у місті ледь "дихає".
zdolbunovДата: Понеділок, 16.03.2009, 20:43 | Сообщение # 1
Admin
Статус: Offline
На одному ентузіазмі працюють зараз наші спортсмени та їх тренери.

rootroot
IversonДата: П'ятниця, 20.03.2009, 15:50 | Сообщение # 2
В нашому місті посадовці краще відкриють новий нічний клуб, де підлітки гроблять своє здоров'я за чаркою горілки з сигаретою в зубах, а ніж побудують новий спортивний майданчик де люди могли б займатись спортом!!!!
zdolbunovДата: П'ятниця, 20.03.2009, 21:30 | Сообщение # 3
Admin
Підлітки є також різні. Деяким хоч 20 спортзалів збудуй, а їм треба тільки напитись і піти по місту знаки і дошки оголошення понищити...

rootroot
ALEXДата: Неділя, 22.03.2009, 13:27 | Сообщение # 4
У сучасному житті ми стаємо більше зайняті щоб займатися спортом. Однак, якщо ви подивитеся на те, як заняття спортом впливає на ваше здоров'я і той позитивний ефект, що згодом змінить не тільки ваш дух але й розум. Адже ви будете більш активні. Приміром, можете мати менше шансів отримати серйозні захворювання, такі, як інфаркт чи високий кров'яний тиск. Іншими словами, це збільшує опір всього організму навіть від банальних простудних захворювань. У вільний час можна займатися спортом з друзями або з вашими родичами, це не тільки допоможе вам, але і мотивуватиме всіх навколо вас взяти участь у спорті. Крім того, існують деякі види спорту, які ви можете легко грати такі, як настільний теніс, баскетбол і футбол. Займаючись цим отримаєте розслаблення і поліпшення здоров'я після довгих робочих годин. Крім того, необхідно також дозволити і заохочувати дітей займатися спортом, зменшувати той час коли діти проводять сидячи за комп'ютером або перед телевізором, чи розпиваючи спиртні напої, або викурюючи «не шкідливу» травичку… Є багато різних видів спорту, які підходять для всіх вікових груп, і немає нічого важчого для вас вибрати один з них. Більше того, заняття спортом можуть принести вам багато переваг і досвіду. І на закінчення додам. У нашому місті повинно широко пропагуватися здоровий спосіб життя. І я не думаю що треба відкривати якісь нові спортивні комплекси (ну хіба що за винятком басейну), хіба що трішки вкласти грошей для відновлення та реконструкції існуючих спорт приміщень та майданчиків, та запрошувати дійсно розумних тренерів надавати їм зарплату, та заохочувати людей

З повагою, ALEX
zdolbunovДата: Неділя, 22.03.2009, 23:11 | Сообщение # 5
Admin
Хочу запросити на сайт написати статтю, чи з'явитись тут на форумі п.Гордійчука, тренера з важкої атлетики, що підготував багато гарних спортсменів. Нехай розповість про сьогодення спорту в місті. Тим більше, що він є депутатом міської ради.

rootroot
tds301Дата: Середа, 29.04.2009, 15:26 | Сообщение # 6
Спорт потрібен, але більшості теперішнього молодого поколінню немодно їм займатися, мені здається, що бажання до спорту в дітей повинні розвивати їх батьки, акцентуючи увагу на позитив будь-якого види спорту, саме головне , щоб було з чого вибирати.
zdolbunovДата: Середа, 29.04.2009, 18:02 | Сообщение # 7
Admin
Я більше чим впевнений, що справа не в моді. Немає пропозиції, немає і попиту.
Було б у нас багато спортмайданчиків, стадіонів - було б багато спортсменів .
Якщо в Білорусі "бацька" Лукашенко побудував льодові палаци спорту в кожному обласному центрі - то там чемпіонат Білорусі по хокею проходить. А у нас "Сокіл" і є збірна України по хокею, бо нікому (крім окремих олігархів) спорт у нас не потрібен.

rootroot
tds301Дата: Четвер, 30.04.2009, 13:10 | Сообщение # 8
Добрий день. Погоджуюсь з вами zdolbunov але частково, пригадайте роки, коли спорт був дійсно популярним та модним це 89р-98р, тренувалися майже всі, хто більше, хто менше, а зараз це інший спорт, всіх цікавить тільки професійний спорт (з хорошими прибутками), але це дуже тяжко і не всі до нього доходять. Спорт майданчік та стадіон це добре, був колись такий на 8-ці,а зараз залишилося тільки поле з травою і ворота, але я скажу так- хто хоче потренуватися знайде місце собі сам, просто таких мало, не має попиту, навіщо тоді пропозиція- це ж все бізнес.
zdolbunovДата: П'ятниця, 29.05.2009, 17:29 | Сообщение # 9
Admin
Просто немає нормальної пропозиції для занять спорту, а також багато хто покращення свого здоров'я проміняв на те, щоб заробити побільше грошей та за будь-яку ціну досягнути кар'єрного росту .

rootroot
tds301Дата: П'ятниця, 29.05.2009, 17:56 | Сообщение # 10
Так. Людина яка недостатньо харчується і думає як знайти, де заробити на "шматок хліба", про спорт буде думати в останню чергу, бо не до нього, але і популяризація спорту такаж потрібна, молоде покоління заняття спортом замінила на комп'ютери та шкідливі звичкі, а в молодому віці ( правильний) спорт найбіль корисний для формування організму. "Молодьож" без спорту, шкідливі звичкі плюс наша екологія, маєм гарний "коктейль" здоров'я, - і це наше майбутне?
zdolbunovДата: Неділя, 31.05.2009, 13:15 | Сообщение # 11
Admin
Згоден - додайте ще ТБ з тупими фільмами та шоу, які нічого не дають для душі, хіба що потрібні для "вбиття" часу. Колись раби хотіли хліба та видовищ. Нам зараз дають трохи хліба та видовищ...

rootroot
ALEXДата: Неділя, 31.05.2009, 21:42 | Сообщение # 12
Не модно, ха-ха, хлюпики одні ростуть, та собі подібних множать. Я не думаю що нормальним дівчатам такі взагалі можуть подобатись (прошу вибачення за цинізм). Цитата наступна (Людина яка недостатньо харчується і думає як знайти, де заробити на "шматок хліба", про спорт буде думати в останню чергу...). Курити є за що - харчуватися нема за що???? А курять переважно не "Приму", чи щось подіне, а дорогий "Кемел"…. Звичайно можна погодатись на те що людина пробує гроші заробити. У мене теж останнім часом часу на спорт часу мало, тому відвідини спортзалів призупинив. Але прикупив собі 2 гантельки по 16 кг, влаштував між дверима розбірну перекладину (15 раз вижимаю в кожному із 3 підходів 2-3 рази в тиждень, і це все в домашніх умовах, А ВАМ СЛАБО???? !!!!) Купив собі велосипед – теж хороший засіб для спорту. Друзі не треба щось собі шукати та видумувати, є безліч можливостей та різноманітних вправ які можна робити у дома. Головне аби було бажання, присвятити зміцненню свого здоров’я принаймні 1 годинку в тиждень (для початківця). Бажання, наполегливість, наполегливість, наполегливість і неодмінно будуть результати. Я теж колись починав не з 15 раз

З повагою, ALEX
zdolbunovДата: Понеділок, 01.06.2009, 00:10 | Сообщение # 13
Admin
ALEX,
Повністю погоджуюся. Якщо тягне покурити, пивка подудлити, а то й водярки - то й відговорки зразу ж найдуться, мол слабий я займатись спортом. А хто хоче займатись, той обов'язково знайде і гроші на гантельки і час на пробіжку...

rootroot
ALEXДата: Понеділок, 01.06.2009, 10:49 | Сообщение # 14
дороечі за гантелі ввідав 45 грн, довів їх до пристойного стану (почистив пофарбував), ну з ровером то вже значно значно дороще, але не думаю що та сама пробіжка по 8 (вісмірці) якось оплачується. З початку бажання звичайно може є але то так тиждень другий і вона пропадає ... на зміну знову приходить пивко, горілочка. Ні я зовсім не кажу що не не тереба вжавати алкогольні намої (звичайно не малолітками), я сам люблю пиво, на свята горілка буває, треба знати мажу, та свою міру. Щоб світо не перетворювалось на п"янку dry

З повагою, ALEX
tds301Дата: Вівторок, 02.06.2009, 14:48 | Сообщение # 15
Читаючи ваші коментарі Alex, бачу що ви спортсмен, і трошки "хвалько" (А ВАМ СЛАБО???), але не втому моє питання, скажіть скільки часу ви займаєтесь вже спортом? І останнє маленька теза - як на мене:"СПОРТ для життя, а не ЖИТТЯ для СПОРТУ" - це особисто мій аспект.
Форум » Міське життя Здолбунова » Спортивне життя міста » Спорт у місті ледь "дихає". (Спорт Здолбунова.)
Сторінка 1 з 3123»
Пошук: